Hør DR VokalEnsemblets sommerkoncert

DR VokalEnsemblet er på turné rundt i Danmark, og har blandt andet givet koncert i Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring. Hør koncerten med bl.a. nordisk vokalmusik og sommersange af Delius og Tormis.

DR VokalEnsemblet er på sommerturné. Torsdag 18. august 2016 kan du høre dem direkte fra Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring. På programmet er stemningsmættet, nordisk vokalmusik af bl.a. Grieg og Bo Holten, sommersange af Frederick Delius og Veljo Tormis samt aften og natte-musik af Brahms og Josef Rheinberger.

Aftenens dirigent er svenske Olof Boman, der i en længere periode har arbejdet tæt sammen med DR VokalEnsemblet.

Koncerten er en del af Vendsyssel Festivalen, som kører hver sommer i det nordjyske. Samlet set er det én af Skandinaviens største begivenheder indenfor klassisk musik. I år præsenterer festivalen 61 koncerter med danske og internationale kunstnere.

DR VokalEnsemblet består af 18 professionelle sangere, der siden debuten i 2007 har taget livtag med den mest forskelligartede musik, lige fra det helt tidlige til det helt nykomponerede. Ensemblet turnerer i hele landet, og giver koncerter i DR's koncertsal.

DR VokalEnsemblets indspilninger har høstet stor international anerkendelse. I 2012 fik ensemblet den tyske ECHO Preis for bedste innovative kor-cd. De har også været nomineret til både den amerikanske Grammy og den engelske Grammophone Award i 2013. I 2015 fik DR VokalEnsemblet den franske Diapason d'or for deres album med musik af Olivier Messiaen.

Klik på linket ovenfor og hør koncerten med DR VokalEnsemblet. Sommerturen med DR VokalEnsemblet fortsætter med koncert i Kattegatcenteret, Grenå, 19. august kl. 19.30, og koncert på Skagens Kunstmuseum, 20. august kl. 14.00.

Facebook
Twitter