Musicalstjernerne udpeger de største hits: Det er da et umuligt spørgsmål at svare på!

Det var meget svært for stjernerne at beslutte sig for en enkelt sang, da vi bad dem vælge deres favorit musicalsang.

Mange danskere har brokket sig over vores Top 50 Musical: For man kan da ikke kun sige, at én musicalsang er den bedste!

De danske musicalstjerner har det tilsyneladende på samme måde, som du kan se i videoen ovenfor.

Her har vi bedt Stig Rossen, Allan Mortensen, Cecilie Stenspil og Caspar Phillipson om at nævne deres favoritsang. Og det er utrolig svært for dem kun at nævne én!

Men efter lidt besvær finder de fire frem til deres favorit - eller to favoritter i Cecilie Stenspils tilfælde - og så er de til gengæld gode til at forklare, hvorfor de musicalsange er noget særligt.

Du kan også stadig nå at nominere din yndlings musicalsang til Top 50. Klik lige her:

P2 LIVElige nu
P2 Koncerten

Torsdagskoncert med Grieg og Strauss - fra Koncerthuset. To sider af Nordens mest populære komponist, Edvard Grieg: Først hans stormfulde Klaverkoncert og så de norske miniaturer i Lyrisk Suite for orkester. Koncerten slutter med Richard Strauss' magiske Tod und Verklärung, der er et symfonisk digt om overgangen fra liv til død. Wagner: Faust-ouverture. Grieg: Klaverkoncert. Grieg: Lyrisk suite. Richard Strauss: Tod und Verklärung. Javier Perianes, klaver. DR SymfoniOrkestret. Dirigent: Edward Gardner. Vært: Mathias Hammer. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra torsdag). (Sendes også søndag 12.15).