Musik-brødrene Lucas og Arthur vil ikke være lækre for din skyld: Vi elsker bare jakkesæt der sidder tæt

De hollandske Jussen-brødre er en dynamisk duo ved pianoet og på pressefotos. Men det er ikke kun brandingstrategi.

Når man ser på et billede af brødrene Lucas og Arthur Jussen, kommer man hurtigt til at tænke på den norske popduo Marcus og Martinus: Det lyse hår, det lækre tøj, det gode udseende.

Og de to hollandske Jussen-brødre er da også musikstjerner med en international karriere - deres fans hviner måske bare ikke i samme grad som pop-brødrenes. Når Lucas og Arthur går på scenen, sætter de sig nemlig hver ved et stort flygel, som oftest foran et symfoniorkester.

De to brødre er dog lidt trætte af, at folk tror, deres udseende er ren markedsføringsstrategi og til for publikums og pengenes skyld. Men deres lyse hår er ikke bleget - og de kan faktisk bare godt lide tætsiddende jakkesæt, bedyrer de:

- Som tingene er nu, burde nogen mennesker i den klassiske musikverden blive mere frisindede, i stedet for at vi skal være mere konservative, siger 25-årige Lucas.

- Vi er velforberedte, musikken er der. Vi vil også gerne præsentere os selv godt og ikke have et jakkesæt, der er tre størrelser for stort, supplerer lillebror Arthur på 22 år.

- Vi vil gerne have jakkesæt, der sidder godt på kroppen, jakkesæt der klæder os. Vi gør det også når vi skal på restaurant med familie eller venner.

Denne uge giver brødrene koncert med DR Symfoniorkestret, hvor de er solister i Mozarts koncert nr. 10 for to klaverer. Første koncert var torsdag - men brødrene kan opleves igen lørdag eftermiddag.

Facebook
Twitter