Nick har aldrig turdet åbne munden - i går sang han julen ind foran hele Danmark

Den 40-årige anlægsgartner fik tårer i øjnene, da han skulle bruge sin stemme - men han nægtede at give op.

Det krævede mere end almindeligt mod og selvovervindelse for den 40-årige anlægsgartner Nick Svendsen, inden han søndag aften sang direkte på DR K sammen med resten af publikum til 'Danmark synger julen ind'.

Nick er nemlig "brummer". En af dem, der normalt tier stille eller nynner ganske svagt, når andre giver sig hen i fællessang til fødselsdage, sankthans eller jul.

. Jeg får altid at vide, at jeg har en kedelig stemme, at jeg snakker nasalt, eller jeg mumler og synger falsk. Mange af sådan nogen ting er med til at sætte en dæmper på mig, fortæller Nick i videoen, du kan se ovenfor.

Sprang ud i sangen

Op til 'Danmark synger julen ind' modtog Nick og en række andre, udvalgte "brummere" hjælp fra sangcoachen Katrine Muff Enevoldsen for at overvinde sig selv.

Nogle plejer at synge falsk, andre har det svært med rytmen i sangen. For Nick er et af problemerne lavt selvværd:

- Jeg tror, jeg har brugt alt for mange år i mit liv på at holde mig selv tilbage, fordi jeg har fået noget at vide. Jeg tror, det er vigtigt for mig nu, som 40-årig, at springe ud, fortæller han.

Til 'Danmark synger julen ind' sad Nick på forreste række - og at han rent faktisk sang med åben mund på fællessangene, kan du se sidst i klippet herunder, hvor han sammen med de andre brummere synger med på *Dejlig er jorden':

Facebook
Twitter