Kom med din kandidat: Hvem skal vinde prisen som Årets Ildsjæl 2018?

P2 Prisen for Årets Ildsjæl 2018 skal uddeles til januar. Nu kan du pege på, hvilken klassisk drivkraft i Danmark, der bør modtage prisen.

OBS: De tre nominerede til Årets Ildsjæl 2018 er fundet og offentliggjort.

I februar blev Lisbeth Sagen Årets Ildsjæl 2017 for sit arbejde med at spille musik for syge børn og voksne på landets hospitaler.

- Jeg har set gennem de sidste ni år, hvad det er musikken kan. Det går jo lige i blodet på mig også. Det kan meget mere end vi overhovedet aner, sagde en rørt Lisbeth Sagen, da hun modtog hæderen i Musikhuset i Aarhus.

Nu kan du være med til at bestemme hvem der skal have prisen, når den igen bliver uddelt ved P2 Pris-koncerten fredag d. 19. januar 2018.

Du indstiller din kandidat ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor – men læs lige alle detaljerne først.

Nominer din favorit inden juryen vælger

Prisen skal sætte fokus på dem, der tager initiativ og fornyer i Danmarks klassiske musikliv. Og det kan man gøre på mange måder.

Siden prisen første gang blev uddelt i 2013, har den belønnet pædagogisk arbejde med musik, udviklingen af en orkesterefterskole, arbejdet med musikskole og orkester på tværs af folkeslag – og altså senest Lisbeth Sagens store arbejde med hospitalskoncerter og musikbesøg i hospitals-hverdagen på stuerne.

Selve prisen bliver overrakt ved P2 Pris-koncerten fredag d. 19. januar 2018, og hvem der skal modtage prisen, bliver endeligt besluttet af en fagjury, der i første omgang udpeger tre finalister.

Men før vi når dertil skal du være med til at bestemme: Fortæl os, hvem du synes fortjener titlen som Årets Ildsjæl 2018.

Modtageren af Årets Ildsjæl 2018 kan være en person der:

  • Har gjort noget særligt for og i dansk musikliv i det sidste år og/eller tidligere

  • Er et visionært musiklivsmenneske

  • Har et særligt ”drive”

  • Inspirerer andre

  • Gør en forskel

  • Arbejder lokalt eller på landsplan

Du kan indstille dit bud på Årets Ildsjæl i kommentarfeltet herunder til og med lørdag den 6. januar 2018. Men husk at skrive både:

  • Dit eget navn

  • Din egen mailadresse

  • Navn på den, du indstiller – og en motivation for, hvorfor vedkommende fortjener at modtage prisen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk