Klassisk til den søvnløse

Du kender det helt sikkert: Det er mørkt udenfor, det er midt om natten, og du kan ikke falde i søvn! Her kan du snart høre playlisten, der måske kan hjælpe dig der bare ønsker at sove.

Vi kender det alle sammen. Det er fuldmåne, og vi vender og drejer os i dynerne. Kigger på uret. Går på facebook, men det aktiverer bare de små grå endnu mere, og drømmeland virker pludselig som en meget fjern drøm.

Alle lyde bliver forstørrede, og tankerne cykler rundt i det trætte hoved … Du kan læse en bog. Du kan tælle får, - eller du kan lytte til playlisten, som jeg har lavet specielt til dig, der bare ønsker at sove.

I playlisten kan du blandt andet høre Johann Sebastian Bachs værk Die Kunst der Fuge, som er fra P2 Koncerten med Concerto Copenhagen og Raschèr Kvartetten i Diamanten i København 24. september.

Du kan også høre Francisco Tárregas værk Recuerdos de la Alhambra fra P2 Koncerten med Pepe Romero på Lousiana i Humlebæk 4. juni.

Derudover er Carl Nielsens 2 fantasistykker også at finde på playlisten. Værket er fra P2 Koncerten på Kammermusikfestival 2015 i Nørre Vosborg.

FacebookTwitter