Pukkelrygget musicalstjerne: Det her er min Orange Scene

Lars Mølsted spiller hovedrollen i Fredericia Teaters 'Klokkeren fra Notre Dame' - og der er ikke noget han hellere vil.

Selv hvis han fik muligheden, ville han ikke bytte Det Kongelige Teaters Gamle Scene ud med en karriere som rockstjerne:

- Det her er min Orange Scene, siger Lars Mølsted, der spiller den pukkelryggede Quasimodo i Fredericia Teaters produktion af Disneys 'Klokkeren fra Notre Dame - The Musical'.

- Jeg ville ikke være andre steder end lige nøjagtig her lige nu.

Artiklen fortsætter nedenfor.

Lars Mølsted fik en Reumert som Årets Sanger for sin rolle, som han først spillede for udsolgte sale på Fredericia Teater og denne sommer til repremieren på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København.

Men alligevel overgår det Lars Mølsteds vildeste drømme at spille på Gamle Scene, hvor skuespillere før ham har stået gennem tiden.

- For en musicalperformer, som er født i Herning og "opvokset" i Fredericia, er det det ultimative.

Med 150.000 solgte billetter er forestillingen endnu en i rækken af de Disney-musicals, som Fredericia Teater de senere år haft stor succes med at sætte op. Næste år har teatret verdenspremiere på musical-versionen af filmen 'The Prince of Egypt'.

Og teatrets store planer passer Lars Mølsted godt:

- Jeg vil gerne være et sted, hvor der er tårnhøje kunstneriske ambitioner, som der er på Fredericia Teater. Og så er der også rart at være. Jeg har ikke tid i mit liv til at have det dårligt på mit arbejde. Om det er Fredericia Teater i fremtiden, det må tiden vise, men lige nu er det i hvert fald.

P2 LIVElige nu
Natsværmeren

- med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Minna Grooss. www.dr.dk/p2 (Sendes også 3.03).