Se Duné-sanger spille Gasolin-klassiker med DR PigeKoret: - Som at synge mit eget liv lige nu

Mattias Kolstrup trådte ud af tourbussen og ind til koncert med DR PigeKoret i weekenden. Se et af numrene her.

“Masser af succes.. fra job til job, koncert uden stop, iskolde garderober, autografer og sceneskræk.” lyder ordene fra Gasolinklassikeren fra 1975.

Duné-forsanger Mattias Kolstrup havde valgt netop dén sang, da han i søndags optrådte på scenen i DR Koncerthuset med pigekor og orkester.

- Det var en vild oplevelse at synge den, fordi jeg stort set lige var væltet ud af tourbussen. Det var ligesom at synge om mit liv lige nu og her - meget syret, siger Mattias Kolstrup efter koncerten:

- Det var som at blive taget ud af virkeligheden og blive placeret på en eller anden lyserød sky og sendt afsted.

Mattias Kolstrup er for tiden på tourné med bandet Dúne og for ham beskriver sangen "jo i virkeligheden bare tournélivet”:

- Jeg kom hjem kl. 04.00 i morges efter at have spillet en række koncerter i Jylland.

10 timer senere stod han så på scenen med DR PigeKoret, chefdirigent Phillip Faber og violinist Rune Tonsgaard Sørensen.

Koncerten var den fjerde af DR PigeKorets Din danske sang koncertrække, hvor fællessangen og den danske sangskat bliver hyldet.

Mattias Kolstrup sang for på i alt tre numre: “Jeg er havren”, “Masser af succes” og “I Danmark er jeg født”, inden han steg på tourbussen igen.