TOP 50 Opera: Stine gav den hele armen, kjolen gav publikum barmen

På lørdag d. 4. juni til Top 50 koncerten er det første gang i otte år Stine Rosengren har sin kjole på.

Kjolen har et skjult hint til vinderen af top 50 Opera afstemningen, men grunden til, at Stine Rosengren ikke har båret den længe er en helt anden.

En kjole der afslørede for meget

Stine viser kjolen frem, som hun også skal have på til operabraget den 4. juni, hvor hun præsenterer top 10 af danskernes Top 50 Opera. Kjolen har en helt særlig historie:

- Jeg har valgt den, fordi den relaterer til vinderarien, fortæller Stine. Det er min egen kjole, og jeg har ikke båret den i over otte år. Jeg skulle optræde med et show på Hofteatret, hvor jeg sang.

Barmen tog afsked med stoffet

Kort forinden havde jeg set Anna Netrebko i samme arie, og hun dansede og sang, og jeg valgte at gøre det samme. Jeg sluttede med at hæve mine arme yndefuldt over hovedet. Blot for at konstatere, at kjolen var stroppeløs, og at min barm tog afsked med stoffet for øjnene af publikum. Jeg elsker kjolen, men oplevelsen gjorde, at den kom til at hænge i skabet de næste mange år.

Kryds fingre for Stine (eller kjolen), når hun er live i Koncerthuset og på P2 lørdag 4. juni kl. 15.00 eller se med på DR K søndag 5 juni kl. 19.55.