Vidunder-Valdemar blæser dommerne bagover: - En fjerdedel er bare noget, jeg finder på

14-årige Valdemar skabte stor begejstring hos dommerne med sin fortolkning af pophit på klarinet. Se hans optræden her!

- Du skal have en høj femmer for det der, for det synes jeg virkelig er fantastisk!

Sådan lød den overstrømmende reaktion fra dommer Michael Bojesen efter 14-årige Valdemars optræden i DR1-programmet ’Vidunderbørn’, som blev sendt lørdag aften.

Som du kan se i videoen øverst, havde Valdemar sammen med sin læremester Elaine Ruby valgt, at han denne gang skulle fremføre den britiske elektropopgruppe Clean Bandit’s hit ’Symphony’ med svenske Zara Larsson på vokal.

Hør nummeret i originalversionen her:

Han havde selv sørget for at peppe det op og gøre det til sit eget nummer med en snert af klezmermusik.

Ifølge dommerne formåede han med sin optræden at vise en side af sit talent, som de ikke så lige så tydeligt i første omgang. Her skinnede hans musikerskab helt klart igennem.

En stor del er improvisation

Valdemars læremester, Elaine Ruby, roste ham for at huske alle de små detaljer, som gør den store forskel. Men ikke alt var nøje tilrettelagt og indøvet.

- En fjerdedel af det er bare noget, jeg finder på hen ad vejen, sagde Valdemar selv om sin præstation.

Den unge klarinettist, som bruger en stor del af sin fritid i Tivoli-Garden, er vokset op i en musikerfamilie og har altid dyrket musikken.

Det gik lige i hjertet på ugens gæstedommer Sofie Linde, som var imponeret over al den energi, han udstrålede, mens han samtidig havde fuld kontrol over klarinetten.

Valdemar havde ikke selv regnet med at vinde titlen som aftenens vidunderbarn. Han syntes, alle deltagerne gjorde det abnormt godt. Se hans reaktion her:

Facebook
Twitter