Kongelig koncert blev den sidste: Lars H.U.G. er færdig med musikken

Efter sin rørende optræden ved Kronprinsparrets Priser har Lars H.U.G. meldt ud, at det var hans sidste optræden.

Lars H.U.G. stopper sin musikalske karriere og kysser fansene farvel.

Det afslørede han efter sin optræden ved lørdagens uddeling af Kronprinsparrets Priser, der fandt sted i Holstebro.

- Jeg har lavet de vildeste koncerter og har haft det mest professionelle hold. Så jeg kan ikke gøre det anderledes, og jeg kan ikke gøre det bedre, så jeg vil meget gerne stoppe nu. Om det er på toppen, det ved jeg ikke, men det var i hvert fald tæt på. Derfor er det også vigtigt, at man kender sin besøgstid og siger tak, når tiden er inde, lød det fra Lars H.U.G. umiddelbart efter lørdagens show i Musikteatret i Holstebro.

Siger farvel med kærlighed

Her optrådte H.U.G. med nummeret ”Mon De Kan Reparere Dig?” og satte samtidigt punktum for en lang og succesrig karriere som en af dansk musiklivs helt store stjerner.

- Tusind tak fordi I har været med hele vejen, og I gav mig lov til at spille det musik, jeg har drømt om længe. Kærlighed, Kærlighed, kærlighed og kys, lød det i en sidste hilsen fra Lars H.U.G. til de mange fans, der har fulgt ham siden debuten tilbage i 1984.

Se Lars H.U.G. optræden ved Kronprinsparrets Priser i videoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen

Begraver sit alias

Samtidig begraver H.U.G. det alias, han har brugt, siden karrieren for alvor tog fart tilbage i 80’erne. I stedet tager han nu navneforandring og går tilbage til sit fødenavn Lars Haagensen.

Du kan se Lars H.U.G. uddybe sin beslutning i videoen øverst i artiklen.

63-årige Lars H.U.G. startede sine musikalske eventyr som en del af gruppen Kliché, der nåede at udgive to albums. På egen hånd er det blevet til syv studiealbums og et hav af koncerter – og nu har han altså spillet sin sidste.

Facebook
Twitter