18. december: Skal jeg gætte hvad der er i maden...?

Hvis du kan løse dagens rebus, kan du vinde en bog, og du får et bogstav til din ledetråd i Den store Bogpakkejagt.

Velkommen til DR Læseklubbernes julekalender.

Kan du løse rebussen, så send os svaret på en mail på bogklub@dr.dk inden midnat i aften. I morgen trækker vi lod blandt de rigtige svar, og den heldige vinder en bog. Husk at skrive din adresse.

Et lille hint: Du skal gætte titlen på en bog.

Vær med i Den store Bogpakkejagt

Hvis du er god til rebusser, så hold godt øje med dr.dk/bog.

Her udgiver vi nemlig hver dag frem til og med 20. december en ny rebus, og hver dag udlodder vi en bog. Hvis du løser alle 20 rebusser og tager det første bogstav i hver løsning, så får du en ledetråd.

Kan du gætte hvilken bog, ledetråden peger på, så deltager du også i Den Store Bogpakkejagt, hvor vinderen, som findes ved lodtrækning, får en ekstra stor bogpakke til at gøre julen lidt hyggeligere.

Sådan deltager du

Når du har løst dagens rebus, så send os en mail med svaret til bogklub@dr.dk og husk at skrive din adresse. Så sender vi en bog, hvis du er den heldige vinder.

Svaret skal være hos os inden midnat den pågældende dag, og for Den store Bogpakkejagt gælder, at vi skal have svaret senest kl. 12 den 20. december.

Du kan også finde rebusserne på Twitter. Vi tweeter fra navnet @DRLseklubberne, og hvis du søger efter #DRjulerebus finder du dagens udfordring. Hvis du svarer via Twitter, så husk at send løsningen i en Direkte Besked, så andre ikke kan se det.

Vi finder dagligt en vinder for svar på mail og en vinder for svar på Twitter.

Facebook
Twitter