BILLEDSERIE: 8 gode grunde til at integrere papir i din påklædning

Det danske vejr er papirvejr. DR Kunstklub anbefaler alle at tage noget papir på.

I januar hylder DR Kunstklub papiret og alle der elsker papir i forbindelse med projektet Hva' Ka' Papir, hvor folk fra hele landet i øjeblikket er i gang med at løse 18 opgaver ved hjælp af papir.

Hva' Ka' Papir

Hva' Ka' Papir er et interaktivt projekt dedikeret til papir, hvor du skal løse 18 opgaver ved hjælp af papir. Her på dr.dk kommer der en daglig opgave.

500 personer og hold har allerede modtaget en fysisk opgavebog med alle 18 opgaver - hvis du også bare gerne vil i sving og løse alle opgaver nu, så kan den downloades HER.

Find os på Facebook og Instagram

En af opgaverne går ud på, at man skal forsøge at integrere papir i sin påklædning, og det har rigtig mange forsøgt sig med. Nogen har kigget på det aktuelle vejr og lavet snebriller og handsker med indbygget snebold, mens andre har set frem mod foråret og sommeren og budt ind med kreationer konstrueret til en varmere tid.

Se et udvalg af de mange indsendte forslag øverst i denne artikel og se mange flere papir-kreationer i vores store PAPIRTØJS-GALLERI på Facebook.

Hva' Ka' Papir er meget mere end tøj

Udover at lave tøj af papir, så skal man som deltager i Hva' Ka' Papir bl.a. også lave sit hjem i 3D ved hjælp af papir, lave papirsflyvere og opfinde et papirspil.

Alle er velkomne til at være med - og hvis man er i København, så kan man opleve Hva' Ka' Papir live iAbsalon Kirken på lørdag den 16. januar.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver dag.

Vis alle nyhedsbreve