Festen er i gang i lejligheden

Der er kommet en del beboere i DR Kunstklubs lejlighed på Rådhuspladsen i København. Mød de nye beboere og kunstnerne bag.

Kunstneren Christian Sonne ses her i gang med sin beboer til lejligheden. Nede i artiklen kan du se en video, der viser processen. (Foto: © Christian Sonne)

Om godt en uge, fredag den 10. maj, byder beboerne i DR Kunstklubs lejlighed på Rådhuspladsen til fest. På det tidspunkt skulle der gerne være 20 beboere på plads, og der er allerede en del der er dukket op.

I ugens løb har vi bl.a. fået besøg af en skøn syngende kvinde, en person der holder 1. MIG MIG MIG og en kvinde med fuglenæb og ræv. De tre beboere er lavet af henholdsvis Bine Lehmann, KissMama og Christian Sonne.

Denne skønne kvinde er lavet af illustratoren Bine Lehmann.

Den 1. maj flyttede der også en ny beboer ind. Beboeren er lavet af gadekunstneren KissMama og som tidsånden dikterer, så er hun mere til at holde 1. MIG MIG MIG end 1. maj i Fælledparken. Nogen vil måske mene, hun ligner en kendt dansker en lille smule.

Den sidste beboer er lavet af Christian Sonne, der har fået fotografen Allan Bjerre til at lave denne seje stop-motion-film om processen. https://www.youtube.com/watch?v=t0NiFYiCpEs