Hva' Ka' Papir - et interaktivt projekt dedikeret til papir

Fra den 11. januar dedikerer DR Kunstklub al deres tid papir. Du kan selv være med og løse 18 opgaver ved hjælp af papir.

Man kan alt muligt med papir! Listen er uendelig, men i en tid, hvor alt bliver mere og mere digitalt, og hvor smartphonen efterhånden har overtaget alle livsfunktioner, så er papir lidt af en truet dyreart.

Hos DR Kunstklub elsker vi stadig papir, og derfor går vi i januar amok i papir og dedikerer al vores tid til det. Det gør vi med et projekt, hvor vi stiller en række opgaver, der skal løses med papir, og ved at tale med en masse mennesker, der stadig sværger til papiret i deres hverdag.

Det hele kan følges på dr.dk og på DR Kunstklubs Facebook- og Instagram-side.

18 opgaver der skal løses

I forbindelse med Hva' Ka' Papir bliver der stillet 18 opgaver, der alle skal løses ved at bruge papir. Opgaverne spænder fra det helt simple til det semi-komplicerede - det hele skulle dog være muligt at løse uden de helt store problemer. Ens opgaveløsninger sendes digitalt til DR Kunstklub.

I forbindelse med projektet er der blevet produceret en fysisk opgavebog i 500 eksemplarer, der er blevet sendt til de første 500, der tilmeldte sig.

Fra den 11. januar er projektet åbent for alle. Fra den dag og frem til slutningen af januar vil man dagligt modtage en opgave. De sidste opgaveløsninger skal afleveres den 31. januar, hvor der kåres en række vindere, der vil blive belønnet med mindre papir-præmier.

Er du helt desperat efter en fysisk opgavebog, så skriv en mail HER - hvor du bedes oplyse navn, alder, by, adresse og et par ord om dig selv.

Hele opgavebogen kan frit downloades og printes via dette LINK

Derfor elsker vi papir

Udover opgaverne vil DR Kunstklub i forbindelse med Hva' Ka' Papir sætte fokus på folk, der på trods af at verden er blevet digital, stadig holder fast i papiret som arbejdsredskab, som kreativ partner, praktisk hjælper og kærlighedsobjekt.

Disse historier vil kunne findes på dr.dk og på DR Kunstklubs Facebook-side.