Hva' Ka' Papir-OPGAVE: Lav et opmuntrende banner

Der er over et døgn til weekenden. Vi har brug for at du laver et opmuntrende banner.

Hvem har brug for en opmuntring? Lav et banner med et par opløftende ord og hæng det op. De bedste bidrag er med i kampen om fine præmier af papir. (Foto: Bettina Lysgaard)

DR Kunstklub hylder papiret og alt det man kan med det i hele januar måned i forbindelse med projektet Hva' Ka' Papir. Her stiller de bl.a. 18 opgaver, der skal løses ved hjælp af papir. Alle kan og må være med - og i slutningen af måneden kåres de bedste opgaveløsninger.

Hva' Ka' Papir

Hva' Ka' Papir er et interaktivt projekt dedikeret til papir, hvor du skal løse 18 opgaver ved hjælp af papir. Her på dr.dk kommer der en daglig opgave.

500 personer og hold har allerede modtaget en fysisk opgavebog med alle 18 opgaver - hvis du også bare gerne vil i sving og løse alle opgaver nu, så kan den downloades HER.

Find os på Facebook og Instagram

Det hele bliver til en stor papir-udstilling på Papirøen i København i april.

I dag (ja, du må faktisk gerne løse opgaven frem til den 31. januar) skal du løse følgende opgave:

Lav et opmuntrende banner

Hvem trænger til en opmuntring? Lav et banner og hæng det op på et passende sted.

Dokumentation (foto): Vis os dit banner

Du uploader din løsning i kommentarfeltet på DR Kunstklubs Facebook-side - eller sender dit foto til kunst@dr.dk - er du på Instagram, så upload videoen der og husk #hvakapapir og @drkunstklub.

Løs alle opgaverne

Har du fået smag for at løse opgaver med papir, så er det bare med at gå i swing. Her er en række links til de andre opgaver, der er blevet stillet i løbet af januar måned.