KontaktKunst - få to månedlige udfordringer

Kunstlegen KontaktKunst er gået ind i sin anden måned. Nu kan du få de to udfordringer, der skal løses i april måned.

KontaktKunst er i fuld gang. Fotoet er fra sidste års KontaktKunst og er lavet af gruppen Båhl & Brandt.

KontaktKunst er godt i gang. De deltagende hold er har allerede løst to opgaver i marts og nu er vi klar med de to udfordringer, der skal løses i april måned.

Den første opgave: Kunst på fem minutter

Den anden opgave: Lav tre miniature-holdfotos

Hvis du først har hørt om KontaktKunst nu, så læs om de to marts-opgaver herunder.

Om KontaktKunst

KontaktKunst er en kreativ leg for hold. I år strækker KontaktKunst sig over to måneder (marts og april), og der vil være to opgaver, der skal løses per måned (modsat tre sidste år).

I år accepterer vi også store hold at deltage. Man må være helt op til 10 personer per hold. Er I mere end 10 personer tilmelder I blot flere hold.

Sidst men ikke mindst har vi i år forladt vores pointsystem, og det er i stedet en fagjury, der vil finde de 10 vindere af førstepræmien. Førstepræmien er i år, at man bliver en del af en stor samlet KontaktKunst-udstilling.

Sådan her kommer du med

KontaktKunst er for alle - uanset hvor du bor i landet og hvor gammel du er (er du under 18 år må du dog gerne lige fortælle dine forældre, at du er med!).

Opgaverne vil kunne løses af stort set alle. Undervejs vil det dog være en fordel, at være forholdsvis tryg ved sociale medier, fotografi og simpel videoproduktion. Ingen af opgaverne vil kræve mere udstyr end hvad en gennemsnitlig smartphone kan løse.

Du kan tilmelde dig på kunst@dr.dk

Skriv dit:

Holdnavn

Holdleder

Mobilnummer

Hjemby

Et par linjer om hvem/du er

DR-Dating

Ligesom sidste år agerer DR Kunstklub også datingbureau, så hvis du sidder alene og mangler et hold, så skriv endelig. Så efterlyser vi venner/holdkammerater fra dit lokalområde.

Kom i sving! Det bliver sjovt det her...

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk