LYDBOG: " Blodørn" af Craig Russell

Indtil den 23/3 har du mulighed for gratis at downloade den nervepirrende krimi "Blodørn", om en seriemorders hærgen i Hamborg.

Craig Russell, der stammer fra Skotland, har selv en baggrund som politimand. 'Blodørn' er den første thriller i rækken om Kriminalhauptkommissar Jan Fabel fra Hamburg

To unge prostituerede kvinder fra Hamborgs red light distrikt, Reeberbahn, bliver fundet myrdet, på helt samme bestialske måde.

Drabene er udført efter et gammelt sagnomspundet og grusomt offerritual, Blodørn, fra vikingetiden, og det står hurtigt klart, at det er en sadistisk seriemorder, der står bag.

Læs nederst i artiklen hvordan du frit kan downloade og streame lydbogen, der er indtalt af Kjeld Høegh.

En dunkel verden

Jo tættere på morderen, hovedpersonen, Hauptkommisar, Jan Fabel, og hans hold, kommer, jo tydeligere bliver det, at intet er som de troede.

Både efterforskerne og læseren drages ind i en dæmonisk underverden af hemmelige kulter, politiske intriger, korrumperede politifolk og kriminelle bander. Alt imens morderen leger kispus med dem, og fortsætter sin hærgen.

"Blodørn" er første bind i skotske Craig Russells serie om Hauptkommisar Jan Fabel.

Lydbogen er til download og stream

Sådan downloader du

'Blodørn' kan downloades fra den 10. til og med den 23. marts. Du kan downloade lydbogen via denne side. Du skal højreklikke på "hent udsendelse" og trykke "gem link som".

Sådan streamer du

Lydbogen kan streames fra den 10.marts til og med den 8. april via dette link.

Husk, at hvis du streamer bogen, så skal du høre den, mens du har forbindelse til internettet i perioden, hvor lydbogen er tilgængelig.

Du kan også lytte bogen via DR's radio-app.

For øvrig hjælp til at høre lydbogen, se i faktaboksen til venstre.