LYDBOG: 'Tal til mig' af Dorph og Pasternak

Indtil d. 21/3 har du mulighed for gratis at downloade krimien "Tal til mig", som er en hæsblæsende rejse tilbage tilbage til 1989, hvor jerntæppet faldt.

Christian Dorph og Simon Pasternak er makkerparret bag krimien"Tal til mig", som udspiller sig i København og Rumænien i de måneder, hvor Østeuropa krakelerede. (Foto: Bjarke Johansen © Bjarke Johansen)

Året er 1989. Jerntæppet i Østeuropa er for alvor begyndt at slå revner. Berlinmuren falder, og én efter én løsriver landene i østblokken sig fra Sovjetunionen.

Netop revolutionen i Rumænien spiller en stor rolle i ”Tal til mig”, hvor mordet på en ung kvinde i København trækker ildevarslende tråde til Rumænien, hvor ingen er sikre på, om det hele ender med et blodbad eller fred.

Krimien er fjerde bind i duoen Dorph & Pasternaks krimiserie, som finder sted i den nyeste danmarkshistorie. Men "Tal til mig" kan læses - eller høres - helt uafhængig af de foregående.

Læs nederst i artiklen hvordan du frit kan downloade og streame lydbogen, der er indtalt af Peter Carstens.

Mod den kolde krigs slutning

Den unge kvinde, der findes lemlæstet og myrdet udfor rangerterrænet ved Dybbølsbro station i København, er tidligere topmodel og aktiv i Kommunistisk Ungdom.

Kort tid efter fundet af kvinden, viser det sig, at hendes søster er forsvundet efter at have deltaget på en kongres i Rumænien, og at hun er en vigtig brik i det puslespil, der skal lægges for at opklare mordet i København.

Herfra går det stærkt. Og vi tages for alvor med på en fortættet rejse, tilbage til året 1989, hvor Østeuropa skælver og brydes op. Med HA´ere, østeuropæiske skurke og magtkampe på Politigården. Og med masser af smøger og sorbits, hotdogs i natten, og kvinder med skulderpuder og blå øjenskygge.

Lydbogen kan downloades kvit og frit fra d. 7. til d. 21. marts. Og streames fra d. 7. marts til d. 5. april.

'Tal til mig' er månedens bog i DR Krimiklubben. Du kan læse om den her og her.

Lydbogen er til download og stream

Sådan downloader du

'Tal til mig' kan downloades fra den 7. til og med den 21. marts. Du kan downloade lydbogen via denne side. Du skal højreklikke på "hent udsendelse" og trykke "gem link som".

Sådan streamer du

Lydbogen kan streames fra den 7. marts til og med den 5. april via dette link.

Husk, at hvis du streamer bogen, så skal du høre den, mens du har forbindelse til internettet i perioden, hvor lydbogen er tilgængelig.

Du kan også lytte bogen via DR's radio-app.

For øvrig hjælp til at høre lydbogen, se i faktaboksen til venstre.