Publikum på BogForum: Oplæsning, research og et godt tilbud

Sikke en voldsom trængsel og alarm! Der er rigtig mange mennesker på BogForum, og de kommer i alle aldersgrupper og af mange forskellige grunde.

- Folk vil tit gerne snakke med mig. Jeg tror, det er fordi, jeg går med hat, siger Lone der er på BogForum for at høre Ghita Nørby.

Lone, fanget på en af de hvide taburetter ved Digitalt Forum

- Jeg skal høre Ghita Nørby læse højt af H.C. Andersen. Hun er alsidig, men særligt fantastisk til ham. Ingen læser H.C. Andersen som Ghita Nørby.

- Jeg har fulgt Ghita Nørby, siden hun var ganske ung, så det er primært hende, jeg er her for. Men jeg er nu også generelt interesseret i alt, der har med bøger at gøre.

Sven, spottet foran Rød Scene

- Jeg er her med min kone. Det er faktisk første gang, vi er her, så jeg er lige ved at danne mig et overblik. Der er kataloget godt! Vi har to sønner i København, så vi kombinerer det her med besøg hos dem.

- Min kone skal købe en bog af Katrine Lilleør, som hun gerne vil have signeret. Og så skal vi rundt og kigge lidt. Der er jo rigtig mange gode tilbud, så måske vi skal købe nogle julegaver.

- Jeg vil prøve ikke at købe flere bøger til mig selv. Det interesserer mig meget at læse bøger - et bredt spektrum af alt fra krimier til politik. Men det bliver jo til mange bøger med tiden, og de fylder! Så nu prøver jeg at holde mig til biblioteket.

Line (t.v.) og Anna (t.h.), fanget ved Under Uret

- Vi går i 3.g på Solrød Gymnasium, og det er første gang vi er her. Vi kan vist bare godt lide bøger, fortæller Line.

- Jeg er her faktisk også lidt, fordi vi skal til at skrive SRP. Det er sådan en stor opgave, man skriver i 3.g. Jeg skal skrive om budgetsamfundet, og måske kan jeg bruge Hassan Preislers bog 'Brun mands byrde'. Så jeg skal høre ham. Måske endda stille ham nogle spørgsmål, siger Anna.

- Jeg vil også gerne finde nogle arrangementer, der handler om Søren Kierkegaard. Jeg er ret vild med filosofi. Og så måske Bo Lidegaard, Martin Krasnik og Marianne Jelved, siger Line.

Facebook
Twitter