tvKUNST: Få en fernisering hjem i din stue

I uge 13 viser DR K seks nyproducerede videokunstværker. Du kan i den forbindelse få en fernisering hjem i din stue.

Den 29. marts kan du få besøg af DR og en kunstner og holde tvKUNST-fernisering. Du kan være med uanset hvor i landet du bor. Billedet er et screenshot af Kristoffer Ørums værk DataKroppe. (Foto: Kristoffer Ørum)

I uge 13 serverer DR K i samarbejde med Statens Kunstfond nyproduceret videokunst i dit TV. Det sker i forbindelse med projektet tvKUNST, hvor seks kunstnere har skabt helt nye værker, og giver dig muligheden for at opleve kunst uden at skulle fjerne dig fra din sofa.

Og det bliver bedre endnu! For i den anledning giver vi tre familier/hjem muligheden for at afholde fernisering for deres venner, familie eller naboer tirsdag den 29. marts. DR dukker op med kaffe, småkager, et glas bobler, snacks, en af kunstnerne bag værkerne og hvad der ellers hører til en kunstpremiere.

Bliv venner med DR Kunstklub

Hvis du kan lide det, vi laver hos DR Kunstklub, så kan du (med stor fordel) følge os på Facebook og Instagram.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

​Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev - kig her og sæt et flueben ved Kunstklubben.

Sådan kan du få en fernisering hjem til dig

Alle kan ansøge om at få en af de tre ferniseringer. Det er helt lige meget om du bor i en storby, i provinsen eller langt ude på landet, og vi tilpasser ferniseringen efter forholdene. Forvent at ferniseringen vil tage et par timer, og vær opmærksom på, at der også vil komme et videohold med til ferniseringen, der vil høre om dit forhold til videokunsten, I skal se.

Du ansøger via mail til kunst@dr.dk - du bedes skrive navn, alder, by, boligsituation, job, interesser og et par linjer om dig selv. Du behøver IKKE vide noget om kunst.

Vi skal bruge din mail senest den 18. marts.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve