VIDEO Sådan laver du en oplukker af papir

DR Kunstklub har svaret på spørgsmålet: Sådan åbner du en øl med et stykke A4-papir.

Det er ret nemt, hvis man kan. DR Kunstklub stiller 18 opgaver, der skal løses ved hjælp af papir i januar. En af opgaverne lyder: Lav en oplukker af papir.

DR Kunstklub hylder papiret og alt det man kan med det i hele januar måned i forbindelse med projektet Hva' Ka' Papir. Her stiller de bl.a. 18 opgaver, der skal løses ved hjælp af papir. Alle kan og må være med - og i slutningen af måneden kåres de bedste opgaveløsninger.

Hva' Ka' Papir

Hva' Ka' Papir er et interaktivt projekt dedikeret til papir, hvor du skal løse 18 opgaver ved hjælp af papir. Her på dr.dk kommer der en daglig opgave.

500 personer og hold har allerede modtaget en fysisk opgavebog med alle 18 opgaver - hvis du også bare gerne vil i sving og løse alle opgaver nu, så kan den downloades HER.

Find os på Facebook og Instagram

Det hele bliver til en stor papir-udstilling på Papirøen i København i april.

I dag (ja, du må faktisk løse opgaven frem til den 31. januar) skal du løse følgende opgave:

Lav en oplukker af papir.

Dokumentation: Lav en video, hvor du viser, at din oplukker virker.

Du uploader din løsning i kommentarfeltet på DR Kunstklubs Facebook-side - eller sender din video til kunst@dr.dk - er du på Instagram, så upload videoen der og husk #hvakapapir og @drkunstklub.

Det' Leth - se HER

Løs alle opgaverne

Har du fået smag for at løse opgaver med papir, så er det bare med at gå i swing. Her er en række links til de andre opgaver, der er blevet stillet i løbet af januar måned.