BILLEDER Harry Potter, Ron og Hermione er blevet voksne i nyt teaterstykke

Harry Potter-universet får et nyt kapitel, når teaterstykket ’Harry Potter and the Cursed Child’ i næste måned har premiere.

  • Harry og Ginny er blevet gift, og sammen har de tre børn. Her ses de med deres yngste søn Albus. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Jamie Parker spiller rollen som den voksne Harry Potter, der har fået job i Ministeriet for Magi. Det forklarer jakkesættet. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Skuespilleren Poppy Miller er Ginny, som nu hedder Potter til efternavn i stedet for Weasley. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Sam Clemmett har fået rollen som Harry og Ginnys yngste søn Albus Severus Potter. Og ligner det ikke en Hogwats-kappe, han har på? (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Ron og Hermione er også blevet gift, og de går nu under efternavnet Granger-Weasley. Her ses de sammen med deres datter Rose. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Det er Noma Dumezweni, der spiller den voksne Hermione i det nye teaterstykke. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Ron portrætteres som voksen af Paul Thornley. Og det lader til, at han stadig er glad for hjemmestrikkede sweatre. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
  • Cherrelle Skeete spiller Rose Granger-Weasley, der skal til at starte på Hogwarts. (Foto: Charlie Gray © Pottermore)
1 / 8

Da vi forlod Harry, Ron og Hermione i den sidste Harry Potter-film, var de stadig teenagere.

Men i et nyt teaterstykke, der har premiere til juli på Palace Theatre i London, er de tre venner blevet voksne.

Det spritnye teaterstykke har fået titlen ’Harry Potter and the Cursed Child’, der finder sted 19 år efter kampen på Hogwarts.

Blandt manuskriptforfatterne er ingen ringere end ”Harry Potters mor” J.K. Rowling, og udover at skildre de tre velkendte karakterer møder vi også nogle nye: Deres børn.

Men ikke alt er fryd og idyl i den magiske verden, og det oplever både Harry og hans yngste søn Albus.

Har du heller ikke sluppet Harry Potter-universet? Så kan du møde den nye generation af troldmænd og -kvinder i billedgalleriet i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter