Folkekære skuespillere skal styre Årets Reumert

Skuespiller Rasmus Botoft skal stå i spidsen for Årets Reumert 2016. Han får selskab af komiker Nikolaj Stokholm og skuespillerinden Bodil Jørgensen.

Værterne på Årets Reumert er fra venstre: Nikolaj Stokholm, Rasmus Botoft og Bodil Jørgensen. (Foto: SCANPIX)

Dansk scenekunst hyldes endnu engang, når Årets Reumert 2016 løber af stablen søndag d. 12. juni i Operaen i København.

Nu er sløret blevet løftet for, hvem der skal være værter på det store show, der sendes direkte på DRK.

Det bliver komiker og skuespiller Rasmus Botoft der skal styre aftenens gang. Han flankeres af komikeren Nikolaj Stokholm og skuespillerinden Bodil Jørgensen.

Erfarne værter

Rasmus Botoft er kendt fra DR2s succesfulde satireserie ’Rytteriet’ og har senest spillet med i komedieserien ’Mens Vi Presser Citronen’, der sidste år blev sendt som adventskalender på DR2.

Nikolaj Stokholm er komiker og brød for alvor igennem, da han i 2009 deltog i programmet ’Comedy Fight Club’ på TV2 Zulu. Lige nu er han aktuel i fjerde sæson af den prisbelønnede komedieserie ’Sjit Happens’ på samme kanal.

Bodil Jørgensen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1990. Den folkekære skuespillerinde har spillet med i et utal af film og har også flere gange prøvet kræfter med de skrå brædder på den danske teaterscene. Jørgensen har også været en del af satireserien ’Rytteriet’ sammen med Rasmus Botoft.

De nominerede til Årets Reumert 2016 offentliggøres den 26. april 2016. Showet sendes direkte på DRK d. 12. juni kl. 20.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver dag.

Vis alle nyhedsbreve