Længe ventet film om Queen bliver en realitet

X-Men-instruktør skal instruere filmen, som får titlen ’Bohemian Rapsody’, skriver Queen på sin hjemmeside.

Freddie Mercury under Queens besøg i Danmark i 1978. (Foto: TORBEN CHRISTENSEN © Scanpix)

Queens officielle hjemmeside bekræfter rockbandet, at den længe ventede film 'Bohemian Rapsody' om Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor og John Deacon bliver til noget, og at de første optagelser allerede skydes i London til september.

På deres hjemmeside løfter de tilbageværende bandmedlemmer også sløret for, hvem der skal instruere filmen, og hvem der skal spille hovedrollen som forsanger Freddie Mercury.

Instruktøren bliver Bryan Singer, der tilbage i 1995 fik sit gennembrud med kriminalfilmen 'The Usual Suspects'.

- Bryan Singer er det perfekte valg til at genskabe de fabelagtige Queen-år, som gav os så uforglemmelige øjeblikke som eksempelvis Live Aid, som vi kan afsløre vil blive genskabt og få en afgørende rolle i filmen, skriver bandet.

Og manden, som skal vække Freddie Mercury til live, bliver Rami Malek, der har fået sit internationale gennembrud i tv-serien 'Mr. Robot'.

Skuespilleren Rami Malek er mest kendt for sin rolle i tv-serien 'Mr. Robot'. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

- Rami (Malek, red.) har en fantastisk udstråling, og han er virkelig dedikeret til projektet. Allerede nu lever og ånder han som Freddie, udtaler trommeslager Roger Taylor og guitarist Brian May.

Helt tilbage i 2010 blev rollen som Freddie Mercury tildelt Sacha Baron Cohen, men han forlod projektet tre år senere med begrundelsen, at der var "kreative uenigheder" mellem ham og bandmedlemmerne.