Lars H.U.G gav kronprins våde øjne

Lars H.U.G. var med til at indvie DR's Koncerthuset. Som publikum var kronprins Frederik, der måtte lade en tåre falde under koncerten.

Da Lars H.U.G. begyndte at spille Mon de kan reparere dig, blev kronprins Frederik så overvældet at han måtte slippe en tåre.

Kronprinsen sad sammen med kronprinsesse Mary på første række og lod sig underholde af en veloplagt Lars H.U.G., der på scenen fik hjælp af DR Underholdningsorkestret ved åbningen af Koncerthuset i DR Byen.

Citerede nummeret til bryllup

Koncerten begyndte smukt med Grand Prix-nummeret Dansevise af Jørgen og Grethe Ingmann, som Lars H.U.G smukt versionerede på albummet Copy. Og altså igen fremførte den lørdag i Studie 2 foran et begejstret publikum.

Højdepunktet for kronprinsen var dog utvivlsomt, da orkestret tog fat på Mon de kan reparere dig fra Lars H.U.G's album Kysser himlen farvel fra 1987.

Samme nummer citerede kronprins Frederik, da han talte til sin brud ved hans og Marys bryllup i 2004. Også dengang var det med en tåre i øjenkrogen.

Hjemsøgt af tårer

Samme øjenkrog blev altså lørdag aften ved Koncerthusets åbning igen hjemsøgt af tårer, da teksten til Mon de kan reparere dig, fløj ud af Lars H.U.G.'s mund.

- Kom lad os se, kom lad os gå, sang Lars H.U.G, mens kronprins Frederik fra først række sang stille med.

Og så på sin ægtviv, kronprinsesse Mary, der sidst i nummeret fik et kys.