Lars Mikkelsen fik Teaterpokalen

Skuespilleren Lars Mikkelsen brillerer på film, på tv - og på scenen, hvor hans to store roller i 2007 mandag blev belønnet med Teaterpokalen.

Skuespilleren Lars Mikkelsen blev mandag hædret med Teaterpokalen, som hvert år uddeles af foreningen Danske Teaterjournalister.

Prisen består af 50.000 kr. og en unika sølvskål, og den blev tildelt Lars Mikkelsen for to store scenepræstationer i 2007. Her har han brilleret i "Erasmus Montanus" på Grønnegårdsteatret og i "Pis" på Det Kongelige Teater.

Teaterkatten til Brekling

Den 43-årige Lars Mikkelsen, bror til kollegaen Mads Mikkelsen, udmærker sig også jævnligt på film og i tv, senest i "Forbrydelsen" på DR.

Teaterjournalisterne tildelte Kamilla Wargo Brekling Teaterkatten, som er en instruktørpris og ledsages af 15.000 kr. Den unge instruktør modtog prisen for sit arbejde med forestillingerne "Om et øjeblik" og "Pis".

Endelig modtog magister i teatervidenskab Alette Scavenius Initiativprisen, ligeledes på 15.000 kr. Scavenius står bag det første danske teaterleksikon, der netop er udkommet.

Facebook
Twitter