Leonardo DiCaprio spiller sammen med Luke Perry i ny film: 'En ære at arbejde med ham'

Den Oscar-vindende skuespiller kalder den afdøde 'Beverly Hills'-stjerne for 'en utrolig talentfuld kunstner'.

Leonardo DiCaprio spiller sammen med Luke Perry i den nye Quentin Tarantino-film 'Once Upon a Time in Hollywood', der får premiere til sommer. (© Scanpix)

Nettet er nærmest blevet oversvømmet af hyldester og hilsner, efter det mandag kom frem, at skuespilleren og 'Beverly Hills'-stjernen Luke Perry er død.

Nu melder kollegaen og Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio sig også i koret:

- Luke Perry var en godhjertet og utrolig talentfuld kunstner. Det var en ære at arbejde sammen med ham, skriver DiCaprio på Twitter med henvisning til, at de to snart spiller sammen i en ny film.

Luke Perry, der blev 52 år, nåede nemlig inden sin død at indspille filmen 'Once Upon a Time in Hollywood' sammen med DiCaprio og en lang række andre Hollywood-stjerner. Filmen er instrueret af Quentin Tarantino og får premiere til sommer.

Instruktøren selv har i øvrigt sammenlignet filmens manuskript med sin tidligere film 'Pulp Fiction'.

'Once Upon a Time in Hollywood', der får dansk premiere 25. juli, har - ud over DiCaprio og Perry - blandt andre Al Pacino, Margot Robbie og Brad Pitt på rollelisten.

Luke Perry i 2005. Han efterlader sig børnene Jack Perry og Sophie Perry fra sit ægteskab med Rachel Sharp. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)

Jennie Garth spillede Kelly: 'Mit hjerte er knust'

Luke Perry blev verdensberømt for sin rolle i hitserien 'Beverly Hills 90210', hvor han spillede Dylan McKay. Senest har han medvirket i serien 'Riverdale' på Netflix.

Perrys dødsfald kommer en uge efter, at en ambulance blev kaldt ud til hans hjem i Los Angeles, hvor han havde fået et slagtilfælde.

Siden Perrys død blev meldt ud, har en lang række stjerner delt deres sorg over hans bortgang.

Blandt andet Jennie Garth, der spillede over for ham i 'Beverly Hills 90210' i rollen som Kelly:

- Mit hjerte er knust. Han betød så meget for så mange. Han var sådan en særlig person. Jeg deler min dybe sorg med hans familie og alle, der elskede ham. Et forfærdeligt tab, siger hun til People.

Også Gabrielle Carteris, der spillede Andrea Zuckerman i serien, udtaler sig til People:

- Han var en stærk stemme, som vil blive savnet af alle, der kendte ham. Han har efterladt spor, som aldrig vil blive glemt.

Jennie Garth i 2012. Hun spillede rollen som Kelly i 'Beverly Hills 90210' - hvor hun blandt andet var kæreste med Luke Perrys karakter Dylan. (Foto: FRED PROUSER © Scanpix)

Se en interview-bid med Luke Perry fra 1991 i videoen her.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter