Linda - fra enlig mor til X Factor-vinder

For et par måneder siden var Linda Andrews en almindelig enlig mor på 35 med en drøm. Fredag aften blev hun kåret som Danmarks største sangtalent.

For et par måneder siden var Linda Andrews en almindelig enlig mor på 35 med en drøm. Fredag aften blev hun kåret som Danmarks største sangtalent.

Seerne valgte nemlig Lina Rafns færøske sangerinde som vinder af X Factor 2009 foran Remees sprudlende gruppe ABC, som fik 2. pladsen, og Blachmans naturtalent af en sanger, Mohamed, som måtte tage til takke med en 3. plads.

Det er ikke bare æren af at være den bedste blandt 4000 talenter, som Linda har vundet. Det er også en eftertragtet pladekontrakt til en værdi af en million kroner - og dermed en flyvende start på en karriere som popstjerne.

Gensyn med Asle & Co.

Afgørelsen faldt efter et festfyrværkeri af et finaleshow i DR Byens studie 5.

Det blev indledt med et kært gensyn med alle de ni finalister fra X factors live shows - fra Tårnhøj til Asian Sensation - som sang deres hit 'You've Got A Friend'.

Og til publikums store begejstring så dukkede masterbrew-crooneren Asle, den trampende Andreas, tvillingerne med søster, den grinende Lau, Karaoke-stjernen Jens Kenneth og en flere andre af de mest kendte og elskede ansigter fra audition-programmerne. De sang en veloplagt udgave af Queen-klassikeren 'We Will Rock You', inden sidste års vinder, Martin, indtog scenen.

De tre finalister fik sig også en stor oplevelse, da de sang nummeret 'Patience' sammen med en af alle tiders største popbands, Take That.

Facebook
Twitter