Lisbet Dahl i kærlig opsang til de danske politikere: 'Det er så usandsynligt tarveligt'

Revydronningen mangler materiale til den kommende sæson af Cirkusrevyen på grund af de snart forestående valg.

Man skulle måske tro, at Lisbet Dahl og kompagni ville have rigeligt med materiale til den kommende sæson af Cirkusrevyen i et år, der både byder på folketingsvalg og valg til Europa-Parlamentet.

Men det forholder sig faktisk lige omvendt for den erfarne skuespiller og revy-instruktør. Cirkusrevyen mangler simpelthen stof at spille revy ud fra.

- Vi håber bare på, der sker et eller andet sjovt; eller et eller andet, man kan tage fat i. Men tiden går, og klokken slår, lyder det fra Lisbet Dahl i 'Aftenshowet' onsdag.

Cirkusrevyen har premiere 23. maj, mens valget til Europa-Parlamentet ligger tre dage senere, 26. maj.

Og folketingsvalget, som kun statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved, hvornår kommer, skal allersenest være afholdt 17. juni.

Og de to forestående valg gør simpelthen, at politikerne opfører sig alt for pænt, mener Lisbet Dahl, der selv flere gange har portrætteret statsministeren i revyen.

- Det er så usandsynligt tarveligt, siger hun med et grin, inden hun dog alligevel fortsætter den velmenende opsang.

- Det havde da været sjovt, hvis der var sket eller andet, man kunne tage gas på. Vi er jo ikke ondskabsfulde, men vi driller og pirker til dem, der har stukket næsen for langt frem.

- Men der er jo ikke nogen, der stikker nogle næser frem overhovedet. Der sker intet.

Brandhamrende tarvelige

Cirkusrevyen spiller i tre måneder efter den 23. maj, og Lisbet Dahl understreger, at skuespillerne er nødt til at have noget materiale, som kan holde i hele spilleperioden. Derfor kan de ikke bruge episoder, der ligger for langt tilbage i tiden.

Og så hjælper det i øvrigt slet ikke noget, at alle politikerne holder sig i skindet, fordi der snart er valg.

- Jeg synes, de er brandhamrende tarvelige.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk