L.O.C.'s fremtid i TDC-reklamer er uvis

Det er uvist, om L.O.C. kan fortsætte sit samarbejde med TDC. Han optræder ellers i deres tv-reklamer. Men TDC vil ikke bekræfte eller afkræfte noget, før de har talt med L.O.C selv.

LOC optræder i TDC's tv-reklamer. Og TDC vil nu hverken be- eller afkræfte over for DR Nyheder, om han kan fortsætte med det efter sin voldsdom. (© TDC)

Med ordene "Mit TDC" - Der er også et TDC til dig - få mere inspiration fra LOC og andre på tdc.dk, reklamerer rapperen L.O.C for teleselskabet TDC. Men det er uvist, om LOC vil fortsætte på skærmen i reklamerne, efter han onsdag blev dømt for vold og fik en betinget fængselsdom på 40 dage.

TDC ønsker nemlig hverken at be- eller afkræfte, om selskabet vil fortsætte samarbejdet med L.O.C ovenpå dommen.

- Vi har ikke haft lejlighed til at tale med ham endnu. Vi skal have mulighed for at tale med ham selv, inden vi vil sige noget offentligt, siger presserådgiver Rasmus Avnskjold til DR Nyheder.

Han understreger, at de vil prøve at få fat på L.O.C. så hurtigt som muligt.

Forbliver dommer i Voice

L.O.C er også på skærmen i TV 2's talentprogram Voice.

DR Nyheder erfarer, at rapperen fortsætter med at være dommer i programmet, men TV 2 ønsker ikke at give en officiel udtalelse om sagen endnu.

Nægtede sig skyldig

L.O.C. fik sin dom i retten i Odense efter at have været tiltalt for vold mod en anden mand under en festival i Middelfart i sommer.

L.O.C. - med det borgerlige navn Liam O'Connor - var tiltalt for at have slået offeret med knytnæve, men rapperen nægtede sig skyldig og blev bakket op af sine venner og kolleger, der også var til stede den dag i Middelfart.

11 vidner har været i retten i Odense, hvoraf de syv var fra anklageren og de fire fra forsvareren.

Men selv om L.O.C. nægtede sig skyldig, accepterer han dommen og gør dermed ikke brug af sin ankeret.

Facebook
Twitter