Love Shop svækket af kræft

Love Shop har aldrig aflyst en koncert og gør det heller ikke nu, selv om Henrik Hall er syg af kræft og ikke kan komme med på Love Shops turné.

Det nyligt gendannede band Love Shop må rejse svækket på turne. Henrik Hall må foreløbig blive hjemme, da han er syg af kræft. Det skriver Love Shops pladeselskab A:larm i en pressemeddelelse.

- Som nogle måske er klar over, så har Henrik Hall kæmpet mod en alvorlig kræftsygdom de seneste år. I de sidste par uger har han haft et tilbagefald og er derfor svækket af den behandling, han har modtaget i sidste uge. Derfor er det med en vis usikkerhed Love Shop begynder sin DK-tour torsdag. LS aflyser ikke, men hvornår Henrik Hall bliver klar til at komme på scenen vides i skrivende stund ikke. Måske det først bliver til de to shows i Store Vega d. 20/21 november, måske allerede på Train i Århus d. 13 nov. Vi håber det bedste, skriver pladeselskabet.

Varme tanker til Henrik

Loveshop mistede i 2008 guitaristen Hilmer Hassig, der omkom efter et trafikuheld, og nu truer sygdom med at amputere bandet yderligere.

- Det er en svær situation. Henrik ønsker, at vi tager ud og spiller disse koncerter og at han så forhåbentlig kan slutte sig til os hurtigt. Vi har talt meget om det i bandet, om det er rigtigt eller forkert at spille nu uden Henrik, men har slutteligt ladet hans ønske opveje vores egen tvivl. Vi håber LS-tilhængere ude omkring vil bakke op omkring dette og sende varme tanker til Henrik, siger forsanger Jens Unmarck.

Har aldrig aflyst

Selv er Henrik Hall ved godt mod. Loveshop har aldrig aflyst en koncert, og det skal bandet heller ikke nu, mener han.

- Selvom det gør ondt, synes jeg klart, at Love Shop skal op på hesten og ud og præsentere vores nye plade uden mig i den foreliggende situation. Vi har aldrig aflyst og jeg vil støde til bandet, så snart jeg igen er frisk, siger han.

Love Shops Danmarksturne starter i aften i Studenterhuset i Aalborg og fortsætter frem til 21. november, hvor bandet har valgt at give en ekstrakoncert på Vega i København, da alle billetter til koncerten samme sted dagen før blev revet væk.

Facebook
Twitter