Mads Langer indviede drive-in-scene foran 500 biler: 'Jeg vender krisen til et eventyr'

Drive-in-koncerter er et forsøg på at genoplive kulturen under coronakrisen.

Billetterne til de i alt 500 personbiler blev revet væk, da det med blot seks dages varsel blev annonceret, at Mads Langer fredag aften ville holde drive-in-koncert i Århus.

Mads Langer er en af flere kunstnere, som i de kommende måneder prøver kræfter med en helt ny koncertform på den såkaldte 'P-Scene' på Tangkrogen ud til Aarhusbugten.

Scenen er etableret i anledning af coronakrisen, som har afskåret danske kunstnere fra at optræde live foran et større publikum.

Mads Langers musik blev fra scenen transmitteret til tilskuernes bilradioer via FM-båndet, og bedømt på de mange dyt undervejs var den første store drive-in-koncert en stor succes.

Se video fra koncerten og hør Mads Langers reaktion på oplevelsen i videoen øverst i artiklen.

  • Mads Langer forsøgte sig fredag aften med noget, han aldrig har prøvet før i form af en drive-in-koncert på Tangkrogen i Århus (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
  • Der er plads til 500 biler foran P-scenen på Tangkrogen (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
  • - Nu prøver jeg at vende krisen til et eventyr, sagde Mads Langer om drive-in-koncerten (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
  • Drive-in-koncert blev udsolgt på få dage (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
  • Østjyllands brandvæsen holder øje med at afstanden bliver overholdt inden Mads Langers udsolgte drive-in-koncert (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
  • Thomas Buttenschøn og bandet Neighbours er blandt de kunstnere, som skal spille drive-in-koncert i Århus i løbet af de kommende uger (Foto: Mikkel Berg Pedersen © Scanpix)
1 / 6