Adam Holm stopper som kanalchef

Den tidligere Deadline-vært Adam Holm vender tilbage til skærmen på det nye DR2 som nyhedsvært. Dermed stopper han efter seks måneder som kanalchef for samme kanal.

Den tidligere Deadline-vært Adam Holm vender tilbage til skærmen på det nye DR2 som nyhedsvært. Dermed stopper han efter seks måneder som kanalchef for samme kanal. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Han var vært på Deadline i seks år. Og det seneste halve år har han stået i spidsen for det nye DR2 som kanalchef.

Men nu forlader Adam Holm chefstolen for igen at stå foran kameraet som nyhedsvært, når den nye samfundskanal inden længe går i luften.

I stedet overtager kanalchef Michael Thouber det fulde ansvar for kanalen - en stilling de to ind til nu har delt.

24-timers samfundskanal

- Det har været spændende og lærerigt at tage del i udviklingen af det nye DR2. Men nu, hvor vi snart er klar til at gå i luften med de ændringer, Michael og jeg har sat i gang, er jeg uhyre taknemmelig for igen at få mulighed for at vende tilbage til de journalistiske opgaver, der er kernen i min faglighed, siger Adam Holm til

DR
Presse.

Adam Holm får på skærmen bl.a. selskab af Niels Krause-Kjær, Martin Krasnik, og Frederikke Ingemann, Thor Möger og Steffen Gram, der bliver nogle af kanalens nye ansigter.

DR
forventer at lancere den nye samfundskanal i det første
kvartal
af i år. Der bliver tale om en 24-timers samfundskanal med løbende nyhedsopdateringer dagen igennem, men også samfundssatire, dokumentarer og kanalens flagskib 'Deadline', vil fortsat være at finde på kanalen.

Facebook
Twitter