Amerikansk tv-station laver serie om Boston-bombeangreb

Den amerikanske tv-station Fox har planer om at lave en tv-serie om bombeangrebet på Boston-maratonet i 2013.

Den 15. april 2013 sprang to bomber med kun få sekunderes mellemrum under Bostons maratonløb. Nu vil tv-stationen Fox fortælle historien i ny serie.

Den amerikanske tv-station Fox vil lave en serie om bombeangrebet på Boston-maratonet i 2013, og de er allerede i fuld med manuskriptet, skriver BBC.

Angrebet fandt sted den 15. april 2013, og bestod af to bomber som eksploderede under Boston-maratonet. Tre blev dræbt og over 260 personer skadede.

Den lange mil hjem

Tv-serien har endnu ikke nogen titel, men den vil blive baseret på bogen 'Long Mile Home', skrevet af journalisterne Scott Helman og Jenna Russell fra Boston Globe.

'Long Mile Home' handler om fem personer, som oplevede bombeangrebet. Historien er autentisk, og beskriver hvordan angrebet ændrede de involveredes liv for altid.

Manuskriptforfatter med journalist-baggrund

Fox har hyret Rod Lurie til at skrive manuskriptet. Han har, udover erfaring med instruktion og produktion af film og tv, også en journalistisk baggrund, hvor han især har beskæftiget sig med historier om kriminalitet. Det fortæller Deadline.com.

Fox har givet Rod Lurie én vigtig ordre i forhold til manuskriptet, og det er, at det skal være nøjagtigt.

Det mener Rob Lurie ikke er noget problem, da den nøjagtige virkelighed i dette tilfælde, i forvejen er en helt utrolig historie.

Forfatter hylder Bostons befolkning

Rob Lurie har for nyligt besøgt Boston for at få et bedre kendskab til byen og dens indbyggere.

- Det er en stor, smuk by med en befolkning, som har en evne til at genoprette sig selv, og tage sig af - ikke kun sig selv - men også andre, og de bliver ikke standset af et par bøller, skrev Rob Lurie på Facebook under sig besøg skriver Deadline.com.

De bøller som Rob Lurie omtaler, er de to brødre Dzokhar og Tamerlan Tsarnaev, som mistænkes for at have stået bag bombeangrebet.

Den ene bror Tamerlan Tsarnaev døde under en skudkamp med politiet. Dzokhar Tsarnaev skal for retten i november. Han har erklæret sig uskyldig i de 30 anklager, hvoraf hele 17 kan medføre dødsstraf.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk