Ansat i offentlig virksomhed tippede Se og Hør om kongeliges rejse

En ansat i selskabet Naviair tippede for 10 år siden Se og Hør om en rejse, som medlemmer af kongehuset foretog.

Ansat i den offentlige virksomhed Naviair tippede for 10 år siden Se og Hør om en rejse foretaget af medlemmer af Kongehuset. (Foto: Naviair © Naviar - billedet må gerne bruges)

En ansat i selskabet Naviair har tippet Se og Hør om en rejse foretaget af medlemmer af kongehuset.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Tippet skete for omkring 10 år siden og var ifølge pressemeddelelsen på medarbejderens eget initiativ. Det drejede sig om, at kongehusets flyvning fik ændret sin slutdestination og hvor flyet landede.

Har fritstillet medarbejderen

Naviair er en offentligt ejet virksomhed, der driver flyvetekniske anlæg i en række lufthavne i Danmark, og udfører desuden flere opgaver i forbindelse med lufttrafikken.

Selskabet fortæller, at den pågældende medarbejder er blevet fritstillet.

- Denne oplysning er et klart brud på tavshedspligten. Der er tale om en fuldstændig utilstedelig og uacceptabel handling og en klar overtrædelse af de vilkår, som gælder for alle ansatte i Naviair, skriver de i pressemeddelelsen.

Det understreges desuden, at der kun er kendskab til den ene episode.

Vil fortsætte eftersøgning

Alligevel vil selskabet fortsætte sine undersøgelser i et forsøg på at finde flere mulige lækager.

- Vi fortsætter vores interne undersøgelser for at sikre, at den pågældende medarbejder ikke har begået yderligere brud på sin tavshedspligt, ligesom vi forsøger at opklare, om der eventuelt skulle være andre medarbejdere, som har misbrugt deres betroede stilling, skriver de.På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvilke medlemmer af kongehuset, der var tale om.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter