ARKIV-VIDEO 20 år med 'Kender Du Typen?': Se tre historiske øjeblikke

Lige om hjørnet venter en ny sæson af programmet 'Kender Du Typen?', som fejrer 20-års jubilæum i år.

Kan du huske, hvem der samlede på bonsai-træer? Hvem der blev kaldt "højkulturel", men samtidig samlede på boyband-cd'er? Eller hvem der havde en gennemført flippet og farvet stil?

Mandag den 25. september tager 'Kender Du Typen?' hul på sit 20-års jubilæum med det første afsnit af den nye sæson.

Men både i videoen i toppen af artiklen og i videoerne herunder kan du se - eller få et gensyn - med tre populære afsnit.

Bonsai-træer hos Allan Olsen

I 1998 blev 'Kender Du Typen?' og reklamemanden Jørn Duus sluppet løs i et hus, hvor man som noget af det første stødte på noget så kuriøst som bonsai-træer.

Det var rockmusikeren Allan Olsen, der lagde hjem til:

De to eksperter blev hurtigt enige om, at der næppe findes et hjem magen til andre steder i Danmark. Hjemmet tilhører Master Fatman:

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53f600436187a20ad0defaa4

Se tre historiske 'Kender Du Typen?'-øjeblikke i videoen i toppen af artiklen.">http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53f601986187a20ad0defab3

Kunst og whiskey hos Familien Dansktop

I 2005 besøgte 'Kender Du Typen?' med skal livsstilsekspert Christine Feldthaus og kommunikationsdirektør Niels Folmann en rødstensvilla fra 1986, hvor der er sans for kunst, boligindretning og skotsk single malt whiskey, og som har lagt rammen om et aktivt og udadvendt liv.

I huset bor ægteparret Keld og Hilda Heick:

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53f603aba11f9d0e7060185b

Flipper, farver og finurligheder hos Fatman

I 2010 var det tekstforfatter Anne Glad og reklamedirektør Niels Folmann, der tog med 'Kender Du Typen?' på besøg i en yderst spraglet lejlighed, der er spækket med alt lige fra voodoo-figurer og kinesiske lamper til golfkøller og en sølvsofa.

De to eksperter blev hurtigt enige om, at der næppe findes et hjem magen til andre steder i Danmark. Hjemmet tilhører Master Fatman:

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53f600436187a20ad0defaa4

Se tre historiske 'Kender Du Typen?'-øjeblikke i videoen i toppen af artiklen.