Bubber får nyt børneshow på DR Ultra

Til efteråret og op til jul vender Bubber tilbage som børnevært på DR Ultra.

Bubber skal være med i et show på DR Ultra i efteråret og i december bliver han vært, når DR Ultra tæller ned til juleaften. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Først sad han i sit badekar. Så var han vært på 'Snurre Snups Søndagsklub', hvorefter han begyndte at lave voksen-tv. Men nu vender Bubber igen tilbage til børne-tv.

Det sker fra november på DR Ultra, hvor den kendte vært skal være med i showet 'Ultra Galla'.

Showet er en del af en landsdækkende skolekampagne, som i alt består af ni shows i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Horsens. Her vil Bubber sammen værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen sætte fokus på trivsel og fællesskab, samt at få børn og unge til at drage omsorg for hinanden.

Hver dag i december er Bubber igen tilbage på tv. Her vil han hver dag op til jul levere julegodter sammen med værten Sofia Linde, skriver DR i en pressemeddelelse.

Børn er en kritisk målgruppe

Efter blandt andet at have lavet dokumentarserien 'Danmark ifølge Bubber' på TV 2 glæder værten sig til igen at lave tv for børn og unge.

- Det er altid sjovt og givende at vende tilbage til sine rødder. Den chance har jeg nu og at få mulighed for at arbejde med de 7 til 12-årige, er en gave, der kan være svær at åbne og beholde hos sig. Der er både begejstring og loyalitet i den aldersgruppe - hvis de gider, siger Bubber, der har det borgerlige navn Niels Christian Meyer.

Han tilføjer, at børn er en kritisk målgruppe, og det dem utrolig interessante og udfordrende at arbejde med.

- Børn er umiddelbare og ægte. Det betyder, at man skal stramme ballerne, gøre sig umage og levere det bedste, man kan - ellers bliver man straffet på stedet, siger han.

DR: Bubber står for ægthed

Kanalchef for DR Børn, Kirstine Vinderskov, er glad for, at Bubber kommer tilbage til tv-skærmen, og at det er i DR han igen skal underholde børnene. Hun peger særligt på hans styrke, fordi børnene kender ham på grund af hans mange timer som tv-vært.

- Bubber står for både ægthed, oprigtighed og en naturlig nysgerrighed - værdier som passer perfekt ind i DR's børneunivers, siger Kirstine Vinderskov.