Christoffer Guldbrandsen bliver ny DR2-redaktør

Manden bag flere kontroversielle dokumentarfilm får en fremtrædende stilling på DR2, der relanceres på mandag.

Når det nye DR2 går i luften på mandag, er det med nye folk både foran og bagved kameraerne.

En af dem er den 41-årige prisvindende dokumentarist Christoffer Guldbrandsen, som bliver redaktør for kanalens nyheds,- aktualitets- og debatstof.

Den rette mand til at skabe debat

Christoffer Guldbrandsen er blandt andet manden bag kontroversielle dokumentarfilm som "Den hemmelige krig", "Fogh bag facaden" og "Dagbog fra midten".

- Christoffer Guldbrandsen har en unik evne til at sætte fingeren på de ømme punkter og skabe debat om vigtige samfundstemaer. Derfor er han også den helt rigtige mand på det nye DR2, som vil tage livtag med de svære dilemmaer, udfordre seerne og i det hele taget tage samfundsdebatten seriøst, siger kanalchef for DR2 Michael Thouber i en pressemeddelelse.

Kommer fra en stilling på Radio24syv

Som redaktør vil Guldbrandsen få ansvaret for programmer som Deadline, Debatten, Detektor og for flere af DR2's nye programmer i dagfladen.

- Jeg glæder mig til at sætte mit præg på DR2 og til at prøve kræfter med rollen som redaktør, hvor jeg skal være med til at udvikle og sætte retning for en række af de programmer, som vil komme til at tegne kanalen, siger Christoffer Guldbrandsen.

Det nye DR2 med nye værter og programmer ruller over skærmen første gang mandag klokken 06.30

Christoffer Guldbrandsen, der på det seneste har været vært for programmet "Regnskabets time" om skattesagskommissionen på Radio24syv, tiltræder formelt sin nye stilling 1. april 2013.

/ritzau

FacebookTwitter