DR får ny USA-korrespondent

Oliver Routhe Skov bliver ny USA-korrespondent og afløser Erkan Özden.

Oliver Routhe Skov bliver fra januar ny USA-korrespondent. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Fra 1. januar får DR ny USA-korrespondent i Washington.

Den nye korrespondent bliver 29-årige Oliver Routhe Skov, der lige nu er reporter på DRs udlandsredaktion, og som i fire år har siddet på DRs Christiansborgredaktion.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Som politisk journalist har Oliver Routhe Skov blandt andet dækket flere større sager som Waterfront-skandalen samt en række finanslovsforhandlinger.

Solid erfaring

- Oliver har allerede rigtig mange reportagekilometer i benene fra Christiansborg og omegn, fra reportagerejser med ministre og andre. Nu skal han skal så prøve kræfter med en række nye platforme, storpolitiske analyser og meget andet, som følger med korrespondentrollen, siger redaktionschef Thomas Falbe fra DR Nyheder.

Oliver Routhe Skov glæder sig til at begynde i USA og fortæller, det har været et drømmejob, siden han begyndte på Journalisthøjskolen.

USA er et fantastisk land

- USA er et fantastisk land med alle de store fortællinger og de helt store modsætninger. Men jeg glæder mig især til at tage danskerne med ind under huden på helt almindelige amerikanere.

I USA vil Oliver Routhe Skov blive en del af DRs hold af USA-korrespondenter, der vil bestå af Johannes Langkilde, Charlotte Harder og Lasse Engelbrecht. Dermed afløser han Erkan Özden, som vender tilbage til Danmark.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk