Elbæks vrede dampet af: Jeg deltager gerne hos Clement igen

Alternativets leder har sundet sig oven på interviewet med DR-vært Clement Kjersgaard i sidste uge.

Uffe Elbæk (Alt.) var rasende efter interview med Clement Kjersgaard til programmet Hos Clement i søndags. Nu udelukker han ikke, at han deltager igen. (© DR Nyheder)

Uffe Elbæk var rasende, da han forlod et interview med DR-vært Clement Kjersgaard i fredags.

”Faktisk har jeg aldrig været så følelsesmæssigt berørt af et TV- eller radiointerview” skrev han efterfølgende på Facebook.

Søndag, hvor interviewet blev sendt i programmet Hos Clement, meldte han så afbud til et andet DR-program, Deadline, fordi han var 'mega-irriteret over interviewet'.

Men nu ser det ud til, at vreden er ved at være dampet af. I hvert fald bliver det ikke et klart nej, hvis Clement ringer og spørger ham igen.

- Umiddelbart, så tror jeg, jeg ville sige ja. For jeg tror egentlig også, men det ved jeg selvfølgelig ikke, at Clement har tænkt over, hvordan det gik, siger han i Mennesker og Medier på P1.

Senere i udsendelsen bekræfter han, at han ikke vil sige nej på forhånd, hvis han bliver inviteret: "Nej, overhovedet ikke", svarer han vært Kurt Strand.

Hvad Clement Kjersgaard har tænkt eller ikke tænkt efter programmet, forbliver en hemmelighed, for han har ikke ønsket at forholde sig offentligt til det konkrete program.

Men i Mennesker og Medier siger redaktionschef Judith Skriver, der heller ikke vil kommentere på det konkrete program, at Clement Kjersgaard gør det, der forventes af ham som vært.

- Det her program er ikke en fejl. Det er direkte, levende fjernsyn. Clement går til kanten, og han skal gå til kanten, siger hun.