Heroin og alkohol kostede Glee-stjerne livet

Det var en kombination af alkohol og stoffer, som kostede Den 31-årige Corey Monteith livet, viser obduktionsrapporten.

Det var en kombination af alkohol og stoffer, som kostede Den 31-årige Corey Monteith livet, viser obduktionsrapporten.

En cocktail af heroin og alkohol fik fatale følger for den 31-årige tv-stjerne Corey Monteith, der er mest kendt for at spille Finn Hudson i tv-musicalen 'Glee'.

Det viser obduktionsrapporten fra det canadiske politi, skriver BBC.

En tragisk ulykke

Corey Monteith blev fundet død på et hotelværelse i den canadiske by Vancouver i mandags, og overvågningsbilleder fra stedet indikerer, at Glee-stjernen var alene, da han døde.

- Der er ingen beviser for, at hr. Monteiths død var andet end en meget tragisk hændelse, siger en talsmand fra det canadiske politi ifølge BBC.

Corey Monteith har været med fra starten siden musical-serien 'Glee' første gang blev sendt på amerikansk tv i 2009.

En kæmpe succes

Ligesom filmen 'High School Musical', der havde hittet årerne inden, handler 'Glee' om livet for en flok unge High School-studerende i USA, der synger og danser sig gennem tilværelsen.

'Glee' blev hurtigt en kæmpe succes i både USA og resten af verden, og selskabet Fox skulle netop til at starte optagelserne til femte sæson, da nyheden om Corey Monteiths død kom.

Åben om sit misbrug

Den 31-årige skuespiller har tidligere erkendt, at han har haft et årelangt narkotikamisbrug, der startede, da han var 19 år, og i april måned i år søgte han hjælp på en afvænningsklinik for at komme ud af sit misbrug.

Hvad der skal ske med Corey Monteiths rolle som Finn Hudson i 'Glee' er endnu uklart, men som den engelske avis The Guardian skrev i en blog i tirsdags, så står produktionsselskabet Fox i den forbindelse over for lidt af en udfordring.

Bloggen kan læses her.

Du kan se Corey Monteiths sidste musikoptræden i 'Glee' i klippet herunder. Her optræder han med resten af Glee-holdet med Beastie Boys-klassikeren 'You gotta fight for your right to party'

Facebook
Twitter