Hollywood-skilsmisse er breaking news verden over

Brangelina breakup. Sådan lyder overskriften på den kendisskilsmisse, der pt. har fået danske og udenlandske medier til at gå i rødt og gult.

Medier i breaking over kendisskilsmisse.

Sædvanligvis går de store, seriøse medier i breaking news på alvorlige og væsentlige begivenheder. Men i skrivende stund er medier verden over gået i breaking på noget så almindeligt som en kendisskilsmisse.

Skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, og den nyhed er bredt ud i stort format på alverdens medier.

Mens amerikanske CNN og engelske BBC dækker historien med gule og røde breaking-bjælker, bliver sms-beskeder, og andre steder livestreaming via web-tv også taget i brug. Det er for eksempel tilfældet på det svenske medie expressen.se.

Det var det amerikanske netmedier TMZ, der, klokken 7:28 lokal tid, breakede historien om kendisparrets brud. En historie, som altså ikke var for lille til at ryge direkte ind som førsteprioritet på flere medier.

Af historien fremgår det, at Angelina Jolie i en udtalelse via sin advokat fortæller, at hun vil skilles fra skuespilleren (Brad Pitt.red.). Hun vil have forældremyndigheden over parrets seks børn, skrev netmediet TMZ.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve