I dag udkommer Playboy for sidste gang med nøgne damer

Efter 62 år med afklædte kvinder i Playboy er det nu slut. Det sidste nummer har legendariske Pamela Anderson på forsiden.

48-årige Pamela Anderson blev kendt som livredder i tv-serien 'Baywatch'.

Internettets overflod af sex og nøgenhed har være medvirkende til en regulær læserflugt fra mandemagasinet Playboy. I dag har bladet omkring 800.000 læsere, mens tallet tidligere har været over syv millioner.

Derfor har bladets ledelse valgt at gå nye veje - og i dag udkommer sidste nummer af det legendariske magasin med nøgne damer. Fremover vil de såkaldte 'playmates' blot være letpåklædte.

- Man er nu blot et enkelt klik væk fra enhver seksuel akt, som man har lyst til at se - gratis. Så ved denne skillevej er [nøgne modeller] er simpelthen bare passé, udtaler Playboy-direktør Scott Flanders til New York Times.

Pamela Anderson bliver den sidste nøgne model

'Baywatch'-stjernen Pamela Anderson debuterede i bladet allerede i bladet i 1989 - og nu får den 48-årige model også lov til at komme på forsiden af den sidste udgave med nøgne modeller.

Anderson har været lidt af en Playboy-favorit. Det er i dag 14. gang, hun optræder på forsiden af det legendariske blad.

- Jeg fik en opringning fra Hugh Hefners advokat, som sagde 'Vi vil ikke have nogen anden. Der er ikke nogen andre - så har du lyst til at lave forsiden af det sidste Playboy?', har hun fortalt til Entertainment Tonight.

Blandt andre kendte forsidemodeller kan nævnes Marilyn Monroe, Sharon Stone, Madonna og danske Brigitte Nielsen.

https://twitter.com/Playboy/status/672447405309059072

FacebookTwitter