Kim Bildsøe Lassen stopper som nyhedsvært

Den 1. december 2016 skifter Kim Bildsøe Lassen TV Avisen ud med en tilværelse i London. Her skal han fungere som ny udlandskorrespondent.

Kim Bildsøe Lassen skal være med til at gøre os klogere på, hvad sommerens folkeafstemning i Storbritannien kommer til at betyde for Europa.

Efter flere år som fast nyhedsvært i DR, har Kim Bildsøe Lassen takket ja til nye udfordringer.

Den 1. december i år tager han til London for at fungere som DR’s korrespondent i London.

I London skal den rutinerede nyhedsvært blandt andet rapportere om følgerne af den britiske folkeafstemning, der endte med at blive et nej til EU.

"Det er godt og vigtigt for mig"

Rollen som udlandskorrespondent er ikke fremmed for Kim Bildsøe Lassen.

Han har tidligere været udsendt og har rapporteret fra både Mellemøsten og USA, og selvom han elsker jobbet som studievært på TV Avisen, så glæder han sig til igen at prøve kræfter med jobbet som korrespondent.

- Det er godt og vigtigt for mig, at tage en periode, hvor jeg fordyber mig og kommer længere ned i substansen med en afgrænset opgave. Derfor glæder jeg mig til at rapportere fra London og dække den fascinerende og vigtige historie, som ’Brexit’ vitterligt er, siger han.

DR Nyheder forventer at kunne præsentere en afløser for Kim Bildsøe Lassen på TV Avisen i løbet af de næste par måneder.

FacebookTwitter