Lise Rønne bliver vært for nyt Blachman-show

TV-værten og X Factor-dommeren bliver genforenet i det nye show mentor, som starter 30. august på DR1.

Thomas Blachman og Lise Rønne i den første sæson af X Factor. Nu er de to sammen igen i Mentor. (Foto: Ulla Voigt © DR)

To af dansk tv's mest populære navne bliver genforenet i det nye underholdningsshow Mentor, som starter til august på DR1: Thomas Blachman og Lise Rønne.

- Lise Rønne er for os et oplagt valg som vært på Mentor, siger underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

- Hun har masser af erfaring med store shows og formår altid at styre både seerne og deltagerne sikkert igennem en aften fyldt med underholdning og spænding - og det garanterer jeg, at der bliver masser af i Mentor, fortsætter han.

Vil sætte dagsordenen

Blachman og Rønne dannede første gang par på skærmen i X Factor i 2008, men tv-værten sprang sidste sæson af showet over, da hun lige var blevet mor for anden gang.

Nu glæder hun sig til at vende tilbage til fredagsunderholdningen med et helt nyt program, som er andet og mere end en sangkonkurrence.

- Der er ingen tvivl om, at Mentor kommer til at sætte dagsorden samtidig med, at vores fornemste opgave selvfølgelig også bliver at underholde danskerne, siger Lise Rønne.

Mentorerne tager ansvaret

Det er Thomas Blachman selv, der har udviklet på konceptet til det nye tv-show sammen med DR og Nordisk Film TV.

I Mentor skal seks professionelle musikpersonligheder hjælpe med at forløse potentialet i seks unge sangere. Og her er det ikke deltagerne, der kan blive stemt ud af tv-seerne, men mentorerne.

- Jeg er vild med ideen om at forene fredagsunderholdning, som jo rammer bredt i befolkningen, med det at gøre folk opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at vi alle tager ansvar for hinanden og giver os tid til at dele ud af vores erfaringer, siger Lise Rønne.

- Man kan have et livslangt forhold til en mentor, men en mentor kan også være et flygtigt bekendtskab, der ser én for det, man er, og siger det helt rigtige på det rigtige tidspunkt for at man kan udvikle sig menneskeligt eller professionelt, fortsætter hun.

Det første af otte liveshows i Mentor sendes på DR1 fredag 30. august. Mens Lise Rønne er vært, skal Blachman selv fungere som moderator.

Facebook
Twitter