Lise Rønne vender tilbage som DR-vært

Efter at have været væk fra DR et par år, vender Lise Rønne nu tilbage som vært på Aftenshowet.

Lise Rønne vender hjem til DR og en velkendt rolle som vært på Aftenshowet til sommer. (Foto: © Lars E Andreasen, dr)

Det er en erfaren vært, som Aftenshowet får tilbage 1. august.

Den dag træder den tidligere DR-vært Lise Rønne nemlig atter ind på Aftenshowets redaktion, hvor hun igen skal være vært.

https://twitter.com/Aftenshowet/status/601658179638943744

Lise Rønne har været helt væk fra DR i et par år og arbejdet som freelancer, men den tidligere X Factor-vært har savnet mødet med de mange mennesker, som hun har mødt gennem sit arbejde i DR.

- Den røde tråd i mit liv er på mange måder dialogen og mødet med mennesker. Jeg elsker at tale med alle typer af folk. Det inspirerer mig dybt, og jeg ser virkelig frem til at dyrke den del som vært på Aftenshowet, siger Lise Rønne i en DR-pressemeddelelse.

"Får det bedste ud af enhver situation"

Lige så glad er Jesper Larsen, der er chef for DR Aktualitet & Debat. Han ser frem til at samarbejdet med den erfarne og vellidte vært, der nu vender hjem:

- Det bliver dejligt at få hende hjem. Udover Lises helt åbenlyse kvaliteter og store professionalisme, erfaring og entusiasme, har hun en særlig egenskab: Hun kan tale med alle slags mennesker helt oprigtigt, interesseret og nysgerrigt - lige fra det store til det nære. Hun har en evne til at få det bedste ud af snart sagt enhver situation, udtaler Jesper Larsen.

For nyligt skiftede en anden erfaren DR-vært Louise Wolff Aftenshowet ud med TV 2’s morgenflade, men nu har DR altså fået en anden DR-kending tilbage.