Monte Carlo-fan: Det er værre end Take Thats opløsning

Peter Falktoft og Esben Bjerre stopper som værter på ’Monte Carlo’ på P3 – det er en rigtig dårlig nyhed, ifølge mange trofaste lyttere.

Esben Bjerre og Peter Falktoft har oplevet stor succes med aktualitetsprogrammet 'Monte Carlo' på P3. Nu skal der ske noget nyt, siger makkerparret, der dog bliver i DR.

Det er ikke længere noget, vi har hørt over hækken. Den er god nok. Radioværterne Esben Bjerre og Peter Falktoft stopper på P3-programmet 'Monte Carlo'.

I to år har de to venner haft "kæmpe vinger bagud" på P3 - og senere på DR3 - men nu har det populære makkerpar valgt at lukke radioprogrammet.

- Vi er hverken blevet fyret eller bedt om at gå nogen steder hen. Det er vores beslutning, som altid. Vi er ved at drukne i nye idéer, som kræver vores udelte opmærksomhed. Vi skifter simpelthen fartøj, skriver Esben Bjerre og Peter Falktoft på programmets Facebook-side onsdag.

Stikker hverken af fra DR eller hinanden

Begge fortsætter dog på DR og skal fremover udvikle og medvirke i nye programmer.

- Det har været to et halvt helt ubeskrivelige fede år i æteren, men vi skal videre ud i universet for at finde ud af, hvor langt rumskibet kan flyve. Vi stikker hverken af fra DR eller hinanden. Så i slipper ikke for os i nærmeste fremtid, skriver værterne fortsat.

Nyheden om, at det prisvindende program lukker, har fået mange fans til tasterne.

- Det er nærmest værre end den dag, Take That gik i opløsning! Men godt at høre, at der er nye projekter for jeres duo i kogegryden, skriver Louise Meier under værternes statusopdatering.

Endelig kommet sig over "De sorte spejdere"

Andre har tydeligvis også oplevet et personligt tab efter nyheden om lukningen kom frem:

- Nu havde jeg endelige fået lysten til at turde elske igen, så mange år efter "De Sorte Spejdere" stoppede, og så byder I mig dette, skriver Nicholai Møller Sørensen på programmets Facebook-side.

Enkelte ud af de flere hundrede kommentarer på siden indeholder også et par gode råd til de to værter.

- Tak for alt! Sælg aldrig jeres sjæl til TV3. Jeg har hørt over hækken, at det ifølge Adam Duvå Hall ikke er pengene værd, skriver 'Monte Carlo'-fan Lasse Greve Rasmussen.

Radio-chok på aviserne

På BT har nyheden også overrasket avisens journalister, der serverer historien lukningen af programmet under overskriften "Chokmelding: P3's Monte Carlo trækker stikket om tre uger".

På Ekstra Bladet kalder avisen nyheden for "Radio-chok: Monte Carlo lukker".

Når 'Monte Carlo' sender en sidste omgang af det satiriske aktualitetsprogram den 6. juni, vil Peter Falktofts pause fra radiobølgerne ikke være lang. Allerede 12. juni dækker han VM i Rio på P3 og DR1.

Begge værter er i øvrigt tilbage i quizprogrammet 'Sladrehanken' på DR3 til efteråret.

Facebook
Twitter