Nikolaj Koppel stopper i DR og bliver chef i Tivoli

Nikolaj Koppel, der er kanalredaktør for P1 og P2, bliver ny chef i Tivoli. Han fortsætter dog som vært på DR.

Nikolaj Koppel stopper i DR for at blive ansvarlig for underholdningen i Tivoli. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Kanalredaktør for P1 og P2 og medvært på dette års Eurovision Song Contest, Nikolaj Koppel, vender tilbage til Tivoli efter fire år i DR.

Den 45-årige Nikolaj Koppel begyndte i DR i 2010 som vært på 'Aftenshowet og har siden 2011 været kanalredaktør på P2 og redaktør på P1 og DR1. Desuden har han adskillige gange været vært ved store tv-shows som Eurovision Song Contest i maj og Kronprinsparrets Priser i 2013, som blev afholdt i Sydney i Australien.

Men fra 1. januar vender Nikolaj Koppel tilbage til Tivoli, hvor han frem til 2010 var musikchef. Her skal han fra årsskiftet være ansvarlig for Tivolis kultur- og underholdningsområde og overtager samtidig ansvaret for Tivolis klassiske musikprofil og Tivoli Festival.

Vil være DR1-vært i januar

Selv om Nikolaj Koppel fra årsskiftet skifter DR Byen ud med Tivoli, så vil han stadig være vært, når DR1 sender 'Danmarks Indsamling' 31. januar.

Nikolaj Koppel afløser underdirektør Stine Lolk, der efter 4 år i spidsen for Tivolis kultur- og underholdningstilbud, skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

- Tivoli skal levere oplevelser af stor kvalitet og bredde, samtidig skal der være plads til at overraske sit publikum. Jeg er meget tilfreds med at kunne se tilbage på nogle år som kanalredaktør i DR med konkrete resultater på P2 og i P1-regi, nu glæder jeg mig til at komme tilbage til Tivoli og indtage en ny rolle, siger Nikolaj Koppel ifølge pressemeddelelsen.

DR har endnu ikke afgjort, hvem der skal afløse Nikolaj Koppel.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk