Nu kan du blive Chris Evans' medvært på ’Top Gear’

’Top Gear’s nye vært, Chris Evans, er på udkig efter nye medværter til programmet. Alle kan søge, men man skal have en passion for biler, siger han.

Chris Evans søger sammen med BBC efter nye medværter til bilprogrammet 'Top Gear'. (Foto: Eamonn M. McCormack © Getty Images)

BBC og ’Top Gear’s nye vært, Chris Evans, holder auditions til at finde nye medværter til det nye ’Top Gear’.

I BBC’s daglige ’The One Show’, at alle fra hele verden, der har en oprigtig appetit for biler er velkomne til at søge – også selv om de er ukendte.

- Så hvis du er frisk, så vil vi gerne høre fra dig, siger den kommende vært for ’Top Gear’ ifølge BBC.

Han tilføjer, at man både kan være mekaniker, amatørracerkører eller en brandmand, der har bygget sin egen Land Rover – man skal bare vide noget om biler, og er fyldt 16 år.

Tirsdag blev det offentliggjort, at Chris Evans skal overtage rorpinden efter Jeremy Clarkson, som blev fyret, og man nu skal ud at lede efter et helt nyt værthold, da Clarksons medværter, James May og Richard Hammond ikke længere vil være med.

Chris Evans siger, at den nye vært enten kan være mand eller kvinde, ung eller gammel, og at det ikke nødvendigvis bliver en fast konstellation af tre værter.

30 sekunder til at vise sit værd

Samtidig siger han, at der i løbet af fredagen vil blive åbnet for en hjemmeside, hvor man kan indsende sin egen video.

- Vi håber på, at vi vil få videoer fra hele verden, men videoerne skal ikke være længere end 30 sekunder. Ellers vil vi ikke se dem, siger Chris Evans i sit morgenshow torsdag.

Desuden er det et krav, at der ikke er nogen biler med i videoen, men at man taler direkte ind i kameraet og viser, hvordan man vil optræde som vært på ’Top Gear’ og viser entusiasme.

Efter BBC har modtaget videoerne, vil der blive afholdt liveauditions, siger Evans i sit morgenshow på britisk radio.

Flere kvinder har været nævnt som medværter

Chris Evans begyndte at arbejde på programmet i lørdags, og ifølge BBC har han allerede været i kontakt med flere personer, som kan blive hans medvært. Blandt andet går rygterne på, at den tidligere model Jodie Kidd, som tidligere har været vært på Channel 5’s ’Classic Car Show’, kunne være et bud på en medvært.

Desuden har Formel 1-kommentatoren på BBC, Suzi Perry, også været nævnt som ny vært.

BBC har endnu ikke offentliggjort, hvornår de nye værter vil blive præsenteret. Optagelserne til de nye programmer vil ifølge BBC begynde i løbet af, og de nye programmer forventes at blive vist i løbet af foråret næste år.

Allerede nu har BBC modtaget flere optagelser fra personer, som vil være med – selv fra Kasakhstan.

Søger du om at blive medvært til 'Top Gear', så skriv gerne til os her.